Izborno – izvještajnu sjednicu Sabora ZUV HGP

Krešimir Maretić svoj je ratni put započeo 1991. godine, u istočnoj Slavoniji, te nastavio na ratištima diljem Lijepe naše gdje je i dva puta ranjen.  Višestruki je nositelj  vojnih odlikovanja. Danas živi u Zagrebu sa suprugom i dvoje djece.

U svom govoru novoizbrani predsjednik zahvalio se svima prisutima, te rečenicom : „ Prvi među jednakima „ ukazao kako će zagovarati timski rad i zajedničko donošenje odluka u vezi djelovanja ZUV HGP-a te jačanju zajedništa s Udrugom specijalne policije iz Domovinskog rata RH.

 Na skupštini su nazočili gosti : savjetnik Predsjednice RH za branitelje Ante Deur, voditelj Gradskog ureda za branitelje grada Zagreba Miodrag Demo te predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH Zoran Maras.

Na izborno – izvještajnoj sjednici Sabora imenovan je Upravni odbor ZUV HGP-a u sastavu : Ilija Vučemilović Šimunović, Krešimir Maretić, Miljenko Kolobarić, Hrvoje Pupić Vurilj,  Zoran Marunček, Dražimir Jukić, Antonijo Šebalj, Tomislav Sabljo te Tihomir Bakarić.


KORISNE  STRANICE

 
 

Broj posjeta 2020

001171
Danas
Jučer
Ovaj vikend
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
34
215
426
0
1171
0
1171

Your IP: 35.175.172.211
2020-02-19 03:00

 

                    

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

 

  

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.