I preko leševa do fotelja!

Priopćenje Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge specijalne policije iz DR u vezi Milana Bandića i Dalije Orešković

U ime Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata RH htjeli smo prvotno samo napisati da oštro osuđujemo čin gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića kojim je istinski uvrijedio sve hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata, a sada mu i zahvaljujemo što je otvorio svoje karte i pokazao pravo lice. Poručujemo da znamo u „što se igra“ i da mu ta igra neće proći!

Nedjela se srpskih okupatora mogu nabrajati u nedogled… ili do 2. studenog 2018. kada ih „potezom pera“ briše Milan Bandić i poziva u glavni grad Republike Hrvatske četničkog donatora, stranačkog kolegu i bliskog suradnika „balkanskog koljača“, zloglasnog ratnog zločinca, Željka Ražnatovića Arkana, sadašnjeg predsjednika Skupštine općine Jagodina - Dragana Markovića Palmu.

Pojavio se na hrvatskoj političkoj sceni i novi Ratapoil, simbol političke gluposti, bezobrazluka, megalomanije, hohštaplerstvo i kočoperenja u ime ispraznih programa, samopromocije i grabljenja pozicija. Osvanuo, doduše, nije u satiričnom časopisu Charivari, već (jer daleko smo od vremena za šale) u Novostima, glasilu Srpskog narodnog vijeća.

Dalija Orešković koja hrvatske branitelje naziva metastazom:„ To su sve metastaze nekog karcinoma koji je počeo davnih dana….“ Gospođo Orešković, ako je itko metastaza nekog karcinoma to su onda političari ili oni koji se tako nazivaju. Oni koji su sudjelovali u nezakonitoj privatizaciji, bavili se ratnim profiterstvom i izbjegavali
sudjelovanje u obrani Domovine. Na žalost, dio njih su danas vaše kolege kojima nije sveto ništa osim tople fotelje i dobre plaće. Shvaćamo lakoću prihvaćanja udobnosti pod svaku cijenu, drugačije bi postupali da ste se za ovu zemlju borili na prvoj crti, osjetili krv na rukama i prošli mnoge strahote. Ne znate to ni vi ni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Zato ste spremni preko leševa izdići sebe na pijedestal no, budite uvjereni, mi vam to nećemo zaboraviti!

ZUV HGP, Željko Dragašević, V.D.
USPD RH , Zoran Maras , predsjednik


KORISNE  STRANICE

 
 

Broj posjeta 2020

001165
Danas
Jučer
Ovaj vikend
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
28
215
420
0
1165
0
1165

Your IP: 35.175.172.211
2020-02-19 03:00

 

                    

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

 

  

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.