„ Timski duh u poslovnom okruženju“

U četvrtak 22. studenog 2018. , u Domu specijalne policije održana je radionica na temu „ Timski duh u poslovnom okruženju“.

U četvrtak 22. studenog 2018. , u Domu specijalne policije održana je radionica na temu „ Timski duh u poslovnom okruženju“. Organizatori,  Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH izabrali su ovu temu kako bi sljedeću godinu i početak provedbe projekta financiranih iz Europskog socijalnog fonda bili spremni na nove izazove koji ih očekuju. S obzirom da su obje udruge uključene u program 9. centra znanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, u svrhu jačanja sinergije među braniteljskim udrugama, te razmjeni znanja i vještina, ali i ljudskih potencijala ključnih za provedbu projekta ovolikih razmjera edukaciji su prisustvovali i predstavnici ostalih udruga uključenih u 9. centar znanja.


KORISNE  STRANICE

 
 

Broj posjeta 2020

001173
Danas
Jučer
Ovaj vikend
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
36
215
428
0
1173
0
1173

Your IP: 35.175.172.211
2020-02-19 03:00

 

                    

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

 

  

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.