NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi održao je dana 17. studenoga 2021. godine redovni izborno – izvještajni Sabor u Vukovaru. U sastavu ZUV HGP prisustvovala je natpolovična većina, točnije 39 prisutnih delegata članica ZUV HGP., te su sve odluke donesene u skladu sa statutom ZUV HGP. Na Saboru su jednoglasno usvojena Izvješća o radu za 2021. godinu, Izvješće o financijskom poslovanju za 2021. godinu, Izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu, Izvješće Suda Časti za 2021. godinu. Na Saboru došlo je do izmjena Statuta udruge vezano za izbor i imenovanje članova Suda Časti i Nadzornog odbora sve odluke o izmjeni Statuta donesene su jednoglasno. Došlo je do prijedloga i promjene članova Nadzorno odbora i Suda Časti, sve promjene verificirao je Sabor ZUV HGP.

Na kraju sjednice predsjednik ZUV HGP Željko Dragašević predstavio je hodogram aktivnosti za sve članice ZUV HGP koji se odnosio na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara. Također je zahvalio Lockheed Martin Corporation na sponzorstvu koje je ZUV HGP dobio za obilježavanje 30. obljetnice sjećanja na žrtvu Vukovara.

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi sudjelovao je 18. 11. na obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Vukovara polaganjem vijenaca te sudjelovanjem u mimohodu.

 

 

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.