OBILJEŽENA 28. GODIŠNJICA OSNUTKA 2. GARDIJSKE BRIGADE GROMOVI I 12. OBLJETNICA 2. MEHANIZIRANE BOJNE GROMOVI

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi  sudjelovao je dana 15. svibnja 2019. godine na obilježavanju

28. godišnjice osnutka 2. gardijske brigade Gromovi i 12. obljetnice 2. mehanizirane bojne Gromovi u Krapini.

 Na obilježavanju se održalo polaganje vijenaca i paljenje svijeća na središnjem križu na Gradskom groblju u Krapini, nakon čega je održana svečana akademija gdje je između ostalog održana i promocija poštanske marke 2. gardijske brigade Gromovi. Nakon Svečane akademije, u crkvi Svetog Nikole održana je sveta misa za sve poginule, umrle i nestale branitelje u Domovinskom ratu, nakon čega je uslijedilo prigodno druženje svih sudionika i građana. Tokom cijeloga dana na Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda bio je postavljen Taktičko - tehnički zbor naoružanja, borbene i neborbene tehnike te opreme postrojbi HV.

 Svim GROMOVIMA čestitamo njihovu obljetnicu osnivanja!

 

 

 


KORISNE  STRANICE

 
 

Broj posjeta 2020

001169
Danas
Jučer
Ovaj vikend
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
32
215
424
0
1169
0
1169

Your IP: 35.175.172.211
2020-02-19 03:00

 

                    

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

 

  

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.