PROJEKT BUDIMO ZAJEDNO

 

 

U sklopu projekta Budimo zajedno (grad Zagreb i Zagrebačka županija) predviđena je psihosocijalna pomoć za korisnike.

Stručna osoba uputit će korisnike prema postojećim izvaninstitucionalnih programima gdje će steći sposobnost osvješćivanja problema, suočavanja s problemom, učenja vještina upravljanja emocijama i raspoloženjem, postizanje komunikacije s ljudima koji ih okružuju, obnavljanje osjećaja zajedništva i odnosa i bolja kvaliteta života.

Individualiziran pristup sukladno potrebama.

Sukladno uputama Stožera civilne zaštite vezano uz ponašanje za vrijeme suzbijanja epidemije COVID-19, naša stručna osoba uslugu će pružati isključivo online, te joj se možete obratiti na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ovim putem upućujemo sve zainteresirane hrvatske branitelje/stradalnike Domovinskog rata i članove njihovih obitelji koji nisu izravni korisnici projekta Budimo zajedno (grad Zagreb i Zagrebačka županija) na projekt Neurotrening i biomehanika pokreta koji provodi partnerska organizacija Rast.

U sklopu projekta stručne osobe (psiholog, psihijatar) također pružaju psihosocijalnu pomoć putem sljedeće e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , broj telefona: 098/9325197

Više informacija o samom projektu možete pronaći na sljedećem linku: https://udruga-rast.hr/pruzanje-usluga-psihosocijalne-pomoci/

 

Ida Šoštarić,

voditeljica projekta