Set psihologijskih radionica – Zagreb, 03. i 04. lipnja 2014.

03. i 04. lipnja 2014. godine u Zagrebu  je održan set psihologijskih radionica za braniteljske udruge s područja  Zagreba.

Nakon uspješne provedbe stručnih psihologijskih radionica u Vinkovcima, Zadru i Splitu braniteljima s područja  Zagreba  pružena je prilika da unaprijede svoje komunikacijske vještine i vještine učinkovitog rješavanja sukoba te da poboljšaju načine suočavanja i upravljanja stresom i ljutnjom. Sve te vještine izravno su povezane s poboljšanjem kvalitete življenja hrvatskih branitelja i s njihovim psihosocijalnim osnaživanjem.

Pri organizaciji radionica ponovno smo se usmjerili na branitelje koji su aktivni u radu braniteljskih udruga jer stečena znanja mogu koristiti u svakodnevnome radu te ih prenijeti ostalim članovima udruga.

Raspored i sadržaj radionica organiziran je kao i u Vinkovcima, a rezultati evaluacijskog upitnika još jednom ukazuju na zadovoljstvo prisutnih sudionika kako izvedbom radionica, tako i njihovom praktičnošću.

Srdačno zahvaljujemo   sudionicima   radionica na aktivnom i konstruktivnom uključivanju u izvedbu radionica.

Ovom radionicom završen je jednogodišnji projekt  čija je vrijednost prepoznata od strane sudionika i Ministarstva branitelja pa će se projekt nastaviti u novome ciklusu od jeseni 2014. godine.


KORISNE  STRANICE

 
 

Broj posjeta 2020

001167
Danas
Jučer
Ovaj vikend
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
30
215
422
0
1167
0
1167

Your IP: 35.175.172.211
2020-02-19 03:00

 

                    

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

 

  

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.