NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata RH poziva Vas na otvorenje izložbe "Dubine vjere i mora" slikara Sanjina Bakotića, koje će se održati 10. veljače u 18 sati. Izložba obuhvaća tridesetak slika koje su nastale u posljednje dvije godine autorova stvaralaštva. Odražavaju teme koje vezujemo uz autorov zavičaj, sjeverni Jadran. Predstavljene su trima cjelinama: pričajmo o svetima, pričajmo o stvarima, pričajmo o sjajnima, koje donose prizore svetaca-zaštitnika, pejzaža, vizura mjesta, te mora i bogatstva njegovih dubina.

Izložba će se održati od 10. veljače do 4.ožujka, a bit će je moguće pogledati radnim danima: ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 10 do15 sati te četvrtkom od 11 do 18 sati, u Galeriji specijalne policije.

NAPOMENA
Zbog epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, sukladno propisanim mjerama, u prostoru galerije istovremeno može biti prisutno najviše 20 osoba. Molimo da svi nazočni, uz ispravno nošenje maski za lice, zadrže fizičku distancu od najmanje 2 metra (1 osoba na 4 m 2 ) te se suzdrže od međusobnih kontakata u prostoru galerije. Hvala.

 

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.