NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi u suradnji s partnerima: Udrugom  veterana 7. gardijske brigade “PUMA“ i Hrvatskim Crvenim križem uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja (sredstva dodijeljena Javnim pozivom za financiranje /sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji), a u sklopu projekta „ZAjedno“ počeo je s podjelom pakete hrane i sredstva za higijenu za 72 korisnika - hrvatska branitelja s područja Varaždinske, Međimurske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba.

 Cilj projekta je podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji koji su u potrebi zbog bolesti, starije životne dobi, teške materijalne situacije i života u samačkim kućanstvima. Situacija u kojoj se nalazimo zbog epidemije koronavirusa za sve nas je nova i pred svima nama su izazovi, kako u profesionalnom tako i u osobnom životu. Sve nas je podsjetio koliko je važna pomoć u zajednici i koliko su potrebiti još ugroženiji u teškim vremenima. Naši suborci nesebično su darovali sebe u vrijeme Domovinskog rata, ne tako davnim teškim trenutcima, stoga hvala svima koji su nam pomogli da im i na ovaj način  ublažimo težinu ovodobnog života.

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.