Obilježen Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi sa svojim članicama

obilježio je Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja sudjelujući u raznim događanjima tih dana. Između svih događanja izdvajamo otkrivanje spomenika u organizaciji Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, Planinarske udruge Dinaridi, Hrvatske gorske službe spašavanja Split i Općine Kijevo na predjelu Ošjak na Dinari. U sklopu proslave VRO Oluja u Kninu potpisana je Povelja o suradnji između Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata RH i Udruge branitelja radnika Hrvatske o zajedničkoj suradnji i djelovanju. Na svim događanjima same proslave VRO Oluja sudjelovale su članice Zbora kao i predstavnik Zbora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

                    

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.