NOVOSTI, JAVNI POZIVI, NATJEČAJI

15. i 16. ožujka 2014. godine u Zadru  je održan set psihologijskih radionica za braniteljske udruge s područja Zadra.

Nakon uspješne provedbe stručnih psihologijskih radionica u Vinkovcima, braniteljima s područja Zadra i okolice pružena je prilika da unaprijede svoje komunikacijske vještine i vještine učinkovitog rješavanja sukoba te da poboljšaju načine suočavanja i upravljanja stresom i ljutnjom. Sve te vještine izravno su povezane s poboljšanjem kvalitete življenja hrvatskih branitelja i s njihovim psihosocijalnim osnaživanjem.

Pri organizaciji radionica ponovno smo se usmjerili na branitelje koji su aktivni u radu braniteljskih udruga jer stečena znanja mogu koristiti u svakodnevnome radu te ih prenijeti ostalim članovima udruga.

Raspored i sadržaj radionica organiziran je kao i u Vinkovcima, a rezultati evaluacijskog upitnika još jednom ukazuju na zadovoljstvo prisutnih sudionika kako izvedbom radionica, tako i njihovom praktičnošću.

Srdačno zahvaljujemo našim domaćinima udruzi PSG SOD „Damir Tomljanović – Gavran“, udruzi S.P.G.S.H.V. „Bojna kralj Tomislav“ te svima ostalima  na gostoprimstvu i ugodnom zajedničkom druženju, kao i sudionicima radionica na aktivnom i konstruktivnom uključivanju u izvedbu radionica.

RAZVOJNA SURADNJA

 

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

ZBOR UDRUGA VETERANA HRVATSKIH GARDIJSKIH POSTROJBI

Avenija Dubrava 220, Zagreb
 OIB: 51400119853
IBAN: HR8924020061100598838
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.