izbro_predsjednika_istaknuta_720x479
Priopćenje za medije – izabran novi predsjednik ZUV HGP-a
veljača 13, 2017
oluja-660x330
Čestitka povodom 22. godišnjice vojno redarstvene operacije „Oluja“
kolovoz 4, 2017
Prikaži sve

Priopćenje Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi povodom ponuđene ostavke generala Krstičevića

14fOny05_krsticevic

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi ovim putem želi iskazati bezuvjetnu podršku svom ratnom zapovjedniku , generalu Damiru Krstičeviću.

Nebrojeno puta dokazao je svoju kvalitetu, čast i sposobnost, kako u ratu tako i u miru. Smatramo kako bi hrvatski branitelji, i hrvatska vojska mnogo izgubili njegovom ostavkom.

Hrvatski branitelji, pokazali su tokom katastrofalnih požara u Dalmaciji kako stoje na raspolaganju svom zapovjedniku, te su članovi naših udruga koje gravitiraju na tim područjima odmah priskočili u pomoć, i stavili se  na raspolaganje pri prevenciji i gašenju požarom zahvaćenih područja.  Kao i pred par godina kada su nas zadesile poplave na području Slavonije, hrvatski branitelji iznova su  pokazali snagu svog zajedništva i ljubav prema Domovini, te brzom organizacijom priskočili u pomoć svom narodu.

Nadamo se kako će naš general kao i dosada,  i ubuduće časno obavljati svoju dužnost na mjestu Ministra Obrane RH.