S ponosom objavljujemo da je poštanska marka 7. gardijske brigade PUMA prema glasovanju šire javnosti proglašena najljepšom markom u Hrvatskoj. 

Hrvatska pošta već 21 godinu zaredom provodi izbor najljepšeg izdanja poštanske marke Republike Hrvatske, a ove godine pobjedu je odnijela marka „7. gardijska brigada Puma“.

Osim glasova iz Hrvatske glasovi su pristigli i iz Njemačke, Slovenije, Srbije, Španjolske, Italije, Makedonije i SAD-a.

Od 41 izdanja u protekloj godini najviše glasova prikupila je marka s motivom amblema 7. gardijske brigade „Puma“, kojeg je dizajnirao Živko Skuhala, a za marku ga je oblikovao Dean Roksandić, dizajner iz Zagreba.

Na drugom mjestu je marka „Lunske masline“ autorice Nataše Odak koja prikazuje maslinu iz poznatog maslinika na otoku Pagu.

Treće mjesto osvojila je marka iz serije „Mostovi i vijadukti“ autora Deana Roksandića, s motivom mosta u Kosinju i vijadukta Limska draga.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre „Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!“ održano je 6. travnja u prostorijama Hrvatske pošte u Jurišićevoj ulici u Zagrebu.

izvor  regionalni.com

 

Ovim putem Udruga veterana 7. gardijska brigada PUMA zahvaljuje svim ljudima koji su dali svoj glas u domovini i izvan nje  kako bi najljepša poštanska marka bila stvarno proglašena najljepšom. 

023608
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
14
19
328
22916
1098
5077
23608
Your IP: 54.226.25.74
2019-01-18 07:22

ZUVHGP

  

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi je Centar znanja za društveni razvoj u području unapređenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje sa Nacionalnom Zakladom.

O NAMA

  Avenija Dubrava 220, Zagreb, 
  099
  01/
  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.