Članice

Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“

Na inicijativu mnogih pripadnika Brigade odlučeno je da se ide u osnivanje Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi, a koja će okupljati ratne veterane 2. gardijske brigade Gromovi.


 

Pročitaj više...

Udruga ratnih veterana 7. gardijske brigade „PUMA“

Udruga pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ osnovana je 27. studenog 2005. godine. Razlog osnivanja Udruge je bio jasan: 7. gardijska brigada sa sjedištem u Varaždinu zbog reorganizacije Hrvatske vojske spojena je s 2. gardijskom brigadom i na taj način je ukinuta.


Pročitaj više...

Udruga ratnih veterana 9. gardijske brigade „VUKOVI“

Udruga je osnovana 05. prosinca 2007. godine u Gospiću. Skraćeni naziv udruge je URV9.gbr.“VUKOVI“, sjedište udruge je u Gospiću Budačka ulica br.12.Pročitaj više...

Udruga ratnih veterana 84.gardijske bojne „TERMITI“ Zadar

Udruga ratnih veterana 84.gardijske bojne „Termiti“ Zadar osnovana je 24. studenog 2014. s ciljem okupljanja ratnih pripadnika postrojbe u Udrugu da se ne zaboravi ratni put ove male ali uspješne postrojbe.


Pročitaj više...

Udruga ratnih veterana 3. gardijske brigade „KUNE”

Odlukom Načelnika GS OSRH, dana 28. veljače 2003. godine, formirana je 3. gardijska oklopno-mehanizirana brigada čiju okosnicu čine 3. gardijska motorizirana brigada „KUNE”
Pročitaj više...

Udruga veterana 4. gardijske brigade

Udruga veterana 4. gardijske brigade nastala je prvenstveno vođena idejom pomoći kako pripadnicima tako i obiteljima poginuli i nestalih naših suboraca iz ratne 4. gardijske brigade.


Pročitaj više...

Udruga ratnih veterana 1. Hrvatski Gardijski Zdrug

Udruga ratnih veterana 1. Hrvatski Gardijski Zdrug osnovana je 14.03.2008. godine kao dragovoljna je organizacija članova koja je nastala prvenstveno vođena idejom pomoći kako pripadnicima tako i obiteljima poginulih i nestalih naših suboraca iz 1. Hrvatskog Gardijskog Zdruga.